Sivut

28.6.2014

Valkoista mustalla, osa 2 + uusi blogilöytö

No joo, vähän hippimäiseksi lipsahti :) Toinen bambulautasista tuli vihdoinkin valmiiksi. Yritin kuvata siinä edelliseen lautaseen piirtämäni kukan sisäpuolta, ja onnistuin siinä mielestäni tosi hyvin. Tyyli on kuitenkin enemmän menneisyyden Petraa kuin nykyistä itseäni.

Löysin matkan varrella myös monta muuta bloggaajaa ja tekijää, jotka ovat innostuneet tussipiirtelystä valkoisella mustalle. Se taitaa olla nyt joku trendi... Ei ole ensimmäinen, enkä varmaan viimeinen kerta kun innostun jostain, ja tajuan sitten että monet muutkin ovat innostuneet samasta jutusta ihan samaan aikaan. Onneksi tekijöitä, töitä ja ideoita mahtuu vielä maailmaan. Hippipetran hippilautasillekin löytyy varmasti joku tykkääjä, ja toivonkin että ne löytäisivät hyvän kodin itselleen.

Muiden töitä ihastellessani löysin myös mielenkiintoisen blogin. Alisa Burke on taiteilija, jonka lempiasioita, ainakin blogin perusteella, ovat luonnosmaiset piirrustelut (miten kääntyy englannin sana doodle?). Alisan postaus embroidery hoop doodles, on ensimmäinen jonka näin häneltä, ja se kuvaa täydellisesti sitä ideaa, joka minulla oli päässäni, kun spraymaalasin lautasia ensimmäistä kertaa. Alisan portfoliota pääsee selaamaan tästä linkistä.

Olen ottanut tavaksi piirrellä lautasia iltaisin telkkarin ääressä, varsinkin nyt kun sieltä tulee vain jalkapalloa. Tällä hetkellä koristelen neliön muotoista pikkulautasta, jota en laiskuuttani saanut maalattua mustaksi. Se on työnimeltään "valkoista ruskealla" ja valmistuu toivottavasti pian.

Nyt nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä, kun sellainen on kerrankin tänne saatu. Ihanaa, että se sattui juuri lauantaiksi, kun Helsinki on erilaisia kesätapahtumia pullollaan.

2 kommenttia:

  1. eiks doodlailu o semmosta mitä piirrellään, kun esmes puhutaan puhelimessa. :)

    VastaaPoista
  2. On! Mutta englanniksi sille on oma sana, suomeksi pitää sanoa monella sanalla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...