Sivut

18.6.2014

Skumppananas, lempihedelmäni


Skumppananas on loistava lahja tai mökkituliainen, joka sopii niin lapsille, aikuisille, absolutisteille kuin laihduttajillekin. Onhan se terveellinen hedelmä.

Ei sentään. Tämä ohje on k-18, joten jos olet alaikäinen, älä jatka lukemista :)


Törmäsin kuvaan skumppananaksesta viime lauantaina, muutamaa tuntia ennen ystäväni kolmekymppisiä, ja ehdimme askarrella Ikun kanssa sellaisen juuri sopivasti ennen juhliin lähtöä. Alkuperäiseen teokseen oli käytetty ihania Ferrero Rocher -suklaakarkkeja ja oikeaa samppanjaa, mutta kiireen ja rajallisen budjetin vuoksi tyydyimme hyvään kuohuviiniin ja lähimarketin antimiin.

Tarvikkeet:

1. Pullo kuohuvaa
2. 30-50 suklaakarkkia, ananakseen sopivissa väreissä
3. Keltaista silkkipaperia. Tavallinen paperi käy myös, tai jopa kartonki, jota me käytimme kun muuta ei keskikokoisesta kauppakeskuksesta löytynyt.
4. Vihreää paperia tai kreppipaperia. Vesiväreillä maalattu keltainen kartonki sopii myös oikein hyvin, kuten kuvista huomaa.
5. Ruskeaa narua
6. Kuumaliimapistooli tai jotain näppärää ei-paperiliimaa


Ohje:

1. Leikkaa keltaisesta paperista sopivan kokoisia paloja, ja liimaa jokaisen keskelle yksi suklaakarkki.
2. Liimaa suklaakarkit pullon alaosaan vieri viereen, niin että ympärillä oleva paperi jää niiden väliin. Jos et käytä kuumaliimaa, päällystä pullo paperilla ennen karkkien kiinnitystä.
3. Leikkaa vihreästä paperista lehtiä ja liimaa niitä pullonkaulan yläosaan
4. Päällystä karkkien ja lehtien väliin jäävä alue ruskealla narulla
5. Jos haluat, tee narusta kahva pullon kaulaan.
Nyt kun olen päässyt k-18 -vinkkien makuun, ryhdyn seuraavaksi kirjoittamaan ohjetta mahtavaan aikuisten seurapeliin, joka sekin sopii ihan kaikille. Pelin nimi on Fun Ball ja se on yksi hauskimmista aikuisten peleistä, jonka tiedän. Fun Balliin tarvitaan vain pikkupulloja (minibaarikokoa), muovikelmua, teippiä ja kaksi noppaa...

2 kommenttia:

  1. Ananas on tosi hieno! Mutta oleellisempaa on: FUN BALL! Voisiko tuleva postaus jotenkin tarkoittaa sitä, että allekirjoittaneella olisi hyvä onni päästä blogistin kanssa FUN BALL -henkisiin tekemisiin esim. vielä tämän kesän aikana? Tiedoksi muille blogin lukijoille, on nimittäin niin että FUN BALL on jotain mikä ehdottomasti kannattaa kokea, mieluiten suuren ja hyväntuulisen kaveriporukan kesken kesäisenä yönä pihamaalla. Toivonkin, että tuleva postaus sisältäisi videota FUN BALLin käytöstä aidossa tilanteessa! Olen vapaaehtoinen esiintymään ko. videolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videosta en tiedä, koska se tarkottaisi FUN BALLIN pelaamista jo tänään, mutta pääset kanssani pelaamaan koska tahansa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...