Sivut

6.2.2014

Sipulipurkki sammalpeitteellä


Ihanaa olla taas täällä blogin kimpussa. Jos pitkästä tauosta pitää jotain kommentoida, niin voisin ehkä sanoa että elämä tuli väliin ja blogihommien tielle. Blogioppaissa neuvotaan että jokaisella bloggaajalla tulisi olla juuri tällaisia tilanteita varten 3-6 kuukauden verran ylimääräisiä postauksia. Niin kaunis kun ajatus onkin, tarvitsisin ensin 3-6 kuukauden loman ja sitten vielä vähän ylimääräistä vapaa-aikaa niiden ylimääräisten postausten tekoon.

Nyt olen onnekseni palannut takaisin normaalitilaan eli suoltamaan projekteja ja ideoita internetin projekti- ja ideapaljouteen.
Tämä proggis on yllättäen viime vuodelta. Keraaminen, ruskeaksi maalattu sipulipurkki huuteli nimeäni lähikirppiksen hyllyltä ja näytti lisäksi ihan ystävältäni Kirsiltä, jolla oli synttärit sopivasti tulossa. En ostanut purkkia heti, joten jouduin palaamaan takaisin jännäkakat housuissa, toivoen että purkkini on vielä tallella.Päällystin purkin itsetehdyn liitutaulumaalin (kokkareisella ja kuivuneella) lopulla, jotta sain vähän tekstuuria sileään pintaan. Pensselöin päälle liimaa ja ripottelin sen päälle uutta rakkauttani, tekonurmikkoa. Lopuksi tuhrin silmiin vähän glitteriä ja lakkasin koko komeuden spraylakalla.Purkissa voi sitten säilyttää asioita, tai niitä sipuleita.

4 kommenttia:

  1. oi, Hieno. ps. tuli pehmeet kintut piparminttuvoiteesta, kiitos talvijalkojeni hellimisestä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja terveisiä kintuille :)

    VastaaPoista
  3. ihana purkki :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...