Sivut

18.3.2014

Pyykkitelinehaaste


En ole aikaisemmin osallistunut blogihaasteisiin, mutta pyykkitelinehaaste Puutalobaby-blogissa kolahti. Haasteen tarkoituksena oli ottaa kotoa realistinen kuva, jossa esiintyy tuo joka kodin ihana sisustusesine, pyykinkuivausteline.


Näin siis meillä. Kuva ei tosin ole täysin realistinen. Eilen olisi ollut tarvetta pestä pyykkiä, mutta hillitsin pyykkäyshimoni ja sain aamulla otettua kuvan telineessä roikkuneista valkoisista. Ne sopivat riippumattoon paljon paremmin kuin mustat tai kirjavat.

Takana näkyvän levyhyllyn on suunnitellut ja rakentanut mieheni kaverinsa kanssa. On vähän harmi että 90% ajasta sen edessä on pyykkiteline, mutta tuo sattuu olemaan ainoa järkevä paikka sille.
Sain luvan käyttää tässä postauksessa myös tuttuni Facebook-kuvia, jotka hän postasi otsikolla "Uusi koti: Facebook-todellisuus vs todellisuus." Kuvat havainnollistavat mahtavasti mitä kuvan rajaamisella saa aikaan, ja siellähän se pyykkitelinekin näkyy!

Millassa olisi näiden kuvien perusteella ainesta erinomaiseksi sisustusbloggaajaksi, mutta Kotivinkin tilaus saa kuulemma vielä riittää.
Loppuun vielä oma pyykinkuivausvinkkini. Kun asuin vielä kotona, meillä oli jossain vaiheessa korkea pyykkiteline, jota säilytimme suihkussa. Aamuisin kun suihkua tarvittiin se oli helppo nostaa sivuun, ja muun ajan se oli nätisti poissa tieltä. Pyykkien kosteus ja satunnaiset pesuainetuoksutkin pysyivät oven takana. Muistini mukaan siihen mahtui helposti pari-kolme koneellista pyykkiä kerralla.

Näitä pitkulaisia pyykkitelineitä löytyy kauppojen valikoimasta edelleenkin. Musta teline on Clas Ohlsonin ja maksaa 28,50. Valkoinen löytyy Biltemasta ja sillä on hintaa 22,90. Toinen näistä voisi ihan hyvin päätyä meidän kylppäriimme, jos vaikka levyhyllyn omistaja innostuisi panostamaan sellaiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...