Sivut

2.7.2013

Syyllisyys 0,50 €


Ostin sitten tällaisen heti loman alkajaisiksi :)

Pidin parin viikon ajan itsepalvelukirpputoripöytää. Samalla kun pääsin eroon turhista tavaroista, ostelin tilalle kaikenlaista tärkeää, kuten läjän pokkareita lomaa varten. Vietämmekin nyt jo toista lomaviikkoa. On ihanaa olla tyttären kanssa rauhassa kahdestaan, lojua rentona kotona tai ulkoilla ja retkeillä. Parasta on kuitenkin nauraa räkättää omille jutuillemme, leikkiä riippumatossa tai vaan halailla ja urpoililla muuten vaan.

Homman miinuspuoli on se, että kaikki muu paitsi välttämätön jää tekemättä. Kotini kaipaisi huolellista siivousta ja pyykkikori tyhjennystä. Valmiiksi tehdyt ja kuvatut diy-projektit kaipaisivat jotakuta, joka kirjottaisi niistä tänne, vaan kun ei ehdi eikä pysty. Vain tärkeimmälle on kunnolla aikaa ja loput vie Syyllisyys.

Siivota ehtii onneksi syksylläkin jos niikseen tulee. Ja diy-projekteja voin toteuttaa sitten jos löydän itseni keskeltä omaa aikaa, enkä tiedä mitä sillä tekisin. Blogia voisin hyvin päivittää useamminkin, jos päättäisin vain luottaa itseeni ja kirjoittaa ilman turhaa stressaamista. Ja te kourallinen ihmisiä, jotka jaksatte seurata harvaa päivitystahtiani, olette kultaakin kalliimpia! 

ps. Luin Syyllisyyden loppuun viime yönä. Seuraavaksi jännitän Väärän salasanan parissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...