5.3.2015

AITOTUNE eli "sori musta ei oo kuulunu vähään aikaan mut mitä sulle kuuluu?"


Kuvissa näkyvä projekti on mielettömän, tai jopa uskomattoman hieno DIY-kaiutin, jonka tein kesän hauskimmissa puutarhajuhlissa viime heinäkuussa. Valmistuneita projekteja ei sen jälkeen ole juuri kertynyt, ellei neulottujen pipojen kasaa ja yhtä sohvaprojektia lasketa. Puolivalmiita töitä sen sijaan löytyy, ja aloitettuja tai idean asteella olevia enemmän kuin osaan laskea.


Kaiuttimen mallin näin aikoja sitten jossain, ehkä Pinterestissä, ja materiaaleiksi valitsin kaksi likaista pahvimukia, talouspaperirullan ja keltaista teippiä (plus maalarinteippiä kun keltainen loppui kesken). Koristelun laadusta voi päätellä työn valmistuneen aamuyön tunteina, mutta tykkäsin ideasta silloin ja tykkään edelleen, joten blogiin vaan, eikö niin?

Äänenlaadusta kiinnostuneille voin kertoa että ei, ei tämä kaiutin oikeastaan edes toimi. Onneksi ystäväni Tomin repusta löytyi Aitotune-kokeilun jälkeen ihan oikea matkakaiutin, jolla musiikki saatiin kuulumaan muillekin kuin puolen metrin etäisyydellä istuville.


Tällä siis mennään. Kiva kun tulit lukemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...